Om mig

KAT_COL_WEB

Jeg har specialiseret mig i krydsfeltet mellem strategisk kommunikation, tekster og skrivning. Og hvis du synes det lyder som det samme sagt på tre forskellige måder, så er jeg endnu mere glad for at du læser med her. For de tre er hinandens bedste venner. De er helt forskellige – og uadskillelige. Man må forstå dem hver især for at blive en dygtig kommunikatør og skribent.

Her på bloggen skriver jeg om at skrive og skrive sammen og ville sine læsere noget.

Jeg er ekspert i hvad det vil sige at skrive tekster sammen med andre. I min forskning har jeg vist hvordan respons er nøglen til gode tekster og til at optimere medarbejdernes skriftlige kompetencer. I mit arbejde har jeg fingrene i hele processen. Jeg skriver, tilrettelægger skriveprocesser, lægger strategier.

Jeg arbejder som kommunikationskonsulent i Albertslund Kommune. Her har jeg en fest med dygtige kolleger i en kommune der VIL noget med sine borgere og sine handlinger.

Jeg er uddannet retoriker fra Københavns Universitet hvor jeg også har skrevet min ph.d.-afhandling i samarbejde med it-virksomheden KMD A/S. Den hedder Lærende Skribenter. Læring gennem respons i organisationens kollaborative læring, og hvis du klikker på linket, kan du læse den online på Issuu. Så skulle der være noget at gå i gang med.

Undervejs har jeg arbejdet i virksomheder og offentlige organisationer. Jeg har haft fingrene i kommunikationsrådgivning, ledelsesudvikling, intern kommunikation, medarbejderblade, PR, videnskabsformidling, tekstproduktion og patientkommunikation. Og så har jeg holdt et hav af kurser om retorik, argumentation og skrivning. Og været vært for en enkelt foredragsrække om Kongehuset.

Find mig på Linkedin.

Og så er jeg gift, har to børn og bor i bofællesskab. Bum.

Reklamer